Krajská hospodářská komora
Pardubického kraje

Vzdělávací program - Zákaznicky a hodnotově orientovaná firma

Vážení členové, milí kolegové,

 

ve spolupráci s mezinárodní vzdělávací a poradenskou společností Gradua jsme pro Vás připravili unikátní program, jehož se můžete zúčastnit kompletně online. Jmenuje se „Zákaznicky a hodnotově orientovaná firma“ a skládá se ze 2 úvodních a 10 specializovaných webinářů. V nich získáte zcela praktický a reálně použitelný návod, jak se v 10 konkrétních krocích a oblastech stát nejlepší firmou v oboru.

 

Celým programem Vás provede jeho autor Leoš Bárta, byznys stratég, kouč a konzultant s 20letou praxí, autor knihy Sami v moři konkurence (Albatros 2019), autor a moderátor 100dílného pořadu Byznys poradna (české vysílání BBC na Rádiu Zet 2018 –2020), držitel nejvyšší certifikace Českého institutu pro marketing CIMA pro strategický marketingový management, VŠ a MBA pedagog a lektor, který má na kontě více než 1 000 otevřených i tailor-made workshopů a seminářů (více na www.leosbarta.cz).

 

Na každý ze vzdělávacích pořadů a programů je nutné se registrovat s dostatečným předstihem. Registrace je možná na https://www.gradua.cz/nase-sluzby/power-lunch/zakaznicky-a-hodnotove-orientovana-spolecnost.html​. Společnost Gradua poskytne pro naše členy první dva díly programu zdarma, dalších 10 specializovaných webinářů však již chce pro diváky zpoplatnit (cca 250,- Kč za díl a diváka).

 

Doufáme, že se Vám tento vzdělávací a rozvojový program bude líbit a hlavně – že Vám pomůže v této těžké době lépe a efektivněji podnikat na konkurenčním trhu.

 

Leoš Bárta

www.leosbarta.cz

 

 

 

 

Související soubory