Krajská hospodářská komora
Pardubického kraje

Aktuální informace pro exportéry

Nabídka dotované účasti na strojírenském veletrhu BIEMH 2024

Dovolujeme si Vás kontaktovat u příležitosti 32. ročníku BIEMH – Mezinárodního veletrhu obráběcích strojů, který spoluorganizuje BILBAO EXHIBITION CENTER (BEC) spolu s AFM - Advanced Manufacturing Technologies. Veletrh se bude konat od 3. do 7. června 2024 v BEC, Bilbao (Španělsko).

Mezinárodní veletrh obráběcích strojů, který má za sebou již 31 úspěšných ročníků, se těší celosvětové prestiži. Letošní ročník opět spojí inovace, technologie, znalosti a obchod na nejvyšší úrovni. Navíc budete mít jedinečnou příležitost se přímo seznámit s novými technologiemi, produkty a službami vystavujících společností.

 

Seznam vystavovatelů v roce 2024 bude brzy k dispozici na webu organizátora. Mezitím můžete nahlédnout do seznamu vystavovatelů z roku 2022, kde najdete podrobné informace o každé ze společností.

 

Na druhou stranu si Vás dovolujeme informovat, že vedle BIEMH budou paralelně probíhat také další veletrhy: BeDIGITAL, akce zaměřená na průmyslové aplikace digitálních technologií, a ADDIT3D, mezinárodní veletrh aditivní výroby a 3D tisku.

 

BEC by Vám rád nabídl možnost koordinovat delegaci osob odpovědných za nákup technologií, produktů a služeb prezentovaných na veletrhu. Pokud přijmete tento návrh, BEC uhradí Vaše náklady na let a ubytování jako koordinátora delegace, pokud budou splněny následující podmínky:

  • Vytvoření delegace alespoň čtyř různých společností, kromě koordinátora.
  • Členové delegace musí patřit do oddělení nákupu, technického oddělení nebo vedení společnosti.
  • Je potřeba potvrdit účast společností v delegaci do 30. dubna 2024.

Společnosti, které se chtějí zúčastnit, mohou získat:

  • Ubytování (nezahrnuje letenku) pro členy delegace. Pozvánka se vztahuje pouze na jednu osobu za společnost. Pozvánka je platná od 5. do 7. června (2 noci v hotelu).
  • Volný vstup na výstavní plochu.
  • Volný přístup na konference.
  • Uspořádání schůzek s vystavujícími firmami.
  • Pozvání na společenské akce.
  • Vstup do VIP sálu.

Pro informaci přikládáme oficiální Dopis koordinátora v angličtině s podmínkami účasti viz související soubory. V příloze zasíláme i propagační leták pro letošní ročník viz související soubory.

V případe zájmu o účast, prosíme o zaregistrování přes následující odkaz: BIEMH 2024 – Hosted Buyers’ Programme registration.

Připomínáme, že účast firem podléhá schválení profilu ze strany organizátora. Rádi bychom zdůraznili, že organizátor uhradí náklady pouze za jednoho koordinátora na delegaci a pouze za jednu delegaci na společnost nebo sdružení. Pokud koordinátora budou doprovázet méně než čtyři společnosti, organizátoři přesto uhradí ubytování členů delegace a koordinátora (bez letu).

V případě Vašeho zájmu či jakéhokoliv dotazu se prosím obraťte přímo na paní Evu Malinovou, e-mail: malinova@khkpce.cz


Seznam všech akcí naleznete na stránkách https://www.export.cz/akce/, které jsou pravidelně doplňovány.

 

Související soubory