Krajská hospodářská komora
Pardubického kraje

Právní elektronický systém

Jak vám pomůže Právní elektronický systém?

Pro podnikatele je složité sledovat všechny zákony a novely, které se týkají jejich podnikání. To často znamená vysoké pokuty a poplatky za poradenství. A proto vznikl Právní elektronický systém. Ten zpřístupňuje všechny povinnosti podnikatelů, které pro ně vyplývají ze zákonů a dalších právních předpisů. V systému stačí nastavit váš konkrétní profil podnikání a už se nestane, že byste na něco zapomněli a úřad vás draze nachytal.

 

Využijte Právní elektronický systém.

-Pořádek ve vašem podnikání

S naším systémem máte absolutní přehled o vašich zákonných povinnostech, a to ve svém počítači, na mobilu nebo tabletu.

-Šetří čas

Podnikejte a nenechte se zdržovat byrokracií. S naším systémem čas rozhodně ztrácet nebudete, vyhledá vaše povinnosti za vás. Rychle a efektivně.

-Zjednoduší vaše podnikání

Náš systém je návodný, bez zbytečných složitostí. Díky němu můžete sledovat a uspořádat své povinnosti. Rozhodněte se, zda je budete plnit vy, nebo je delegujete na své kolegy a dohlédnete na jejich splnění.

-Šetří peníze

Porovnejte si cenu našeho systému s vašimi výdaji na odbornou literaturu, konzultace, poradenství a právní služby. Neutrácejte zbytečně.

-Kdykoliv k dispozici

Náš systém nikdy nespí. Můžete se k němu přihlásit 24 hodin denně 7 dní v týdnu, pohodlně a odkudkoliv.

-Vše na jednom místě

Už nemusíte kupovat desítky odborných publikací, chodit na drahá školení a hledat v zákonech. Vše najdete na jednom místě. Stačí se přihlásit do systému.

-Podnikejte bez pokut

Povinností je mnoho a zapomenout na některou z nich může každý. Náš systém nezapomene, včas vás upozorní a poradí vám, jak je splnit. Předejděte zbytečným pokutám.

 

Do konce dubna je systém ve zkušební verzi. Ostrý, placený provoz, poběží od května 2019. I nadále máte možnost zapojit se a vyzkoušet tento systém.

V případě zájmu Vám zašleme přístupové kódy.

 

Členové KHK PK mají na nákup systému slevu 25%  - slevové kódy zašleme na vyžádání.

 

Více informací naleznete v přiložené prezentaci nebo na https://www.pespropodnikatele.cz/ .

Související soubory