Krajská hospodářská komora
Pardubického kraje

Srdečně Vás zveme na KRAJSKOU EXPORTNÍ KONFERENCI, která se koná ve čtvrtek 18. října 2018 od 9:30 v sále Jana Kašpara, Krajský úřad Pardubického kraje.

Srdečně Vás zveme na KRAJSKOU EXPORTNÍ KONFERENCI, která se koná ve čtvrtek 18. října 2018 od 9:30 v sále Jana Kašpara, Krajský úřad Pardubického kraje, Komenského náměstí 120, Pardubice.

 

Konference je součástí již třetího ročníku úspěšného projektu Krajských exportních konferencí, který je spoluorganizován Hospodářskou komorou České republiky a Ministerstvem zahraničí České republiky za podpory partnerů a Krajské hospodářské komory Pardubického kraje. Letošní ročník bude více interaktivní a bude mít podobu panelové diskuze tvořené dvěma panely a moderované ředitelem Zahraničního odboru HK ČR Jiřím Hanslem.

 

Chceme Vám prostřednictvím špičkových odborníků přinést takové informace, které budete moci využít pro kvalifikované rozhodnutí o zahájení, resp. rozšíření či zkvalitnění svých exportních aktivit. Zároveň chceme přispět ke zvyšování povědomí o aktuálních nástrojích podpory exportu, které Vám mohou pomoci k lepšímu zacílení exportních aktivit a pronikání na trhy s vyšší finanční rentabilitou.

Související soubory